Gündem

Ümit Özdağ'dan Melih Gökçek'e: Senin cenaze namazını FETÖ kıldırır

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suriyelilerle ilgili ifadeleri nedeniyle Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a "Diyanet’e cenaze namazını kıldırırsan sana yazıklar olsun" dedi. Özağ'dan "Senin cenaze namazını FETÖ kıldırır" yanıtı geldi.

Ümit Özdağ'dan Melih Gökçek'e: Senin cenaze namazını FETÖ kıldırır
06-03-2022 18:38

Zafer Partisi Genel BaÅŸkanı Ümit ÖzdaÄŸ, BBN Türk'te Hulki CevizoÄŸlu'nun sunduÄŸu Ceviz KabuÄŸu programında "Suriye’de evlenecek çiftlere çeyiz yardımı yapıyor. Ä°nanamıyorum. Sizin arkasında namaza durmak günah be. Bu ülkede insanlar açken çeyiz yardımı yapıyor. Bu ülkede insanlar aç, ekonomik sıkıntıdan dolayı intihar eden anne babalar var. Bir tane Türk ailesine yapsanıza çeyiz yardımı" ifadesini kullandı. 

'BU DÄ°YANET'E CENAZE NAMAZINI KILDIRIRSAN SANA YAZIKLAR OLSUN'

Eski Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Melih Gökçek, ÖzdaÄŸ'ın bu ifadeleri kullandığı videoyu sosyal medyadan paylaÅŸarak altına "Bu Diyanet’e cenaze namazını kıldırırsan sana yazıklar olsun. Vasiyet et namazını kılmasınlar" diye yazdı.

'SENÄ°N CENAZE NAMAZINI YILLARCA ANKARA'YI PEÅžKEÅž ÇEKTİĞİN FETÖ KILDIRIR'

Ümit ÖzdaÄŸ da Melih Gökçek'e "Benim cenaze namazımı Ä°stiklal Harbi’nde Atatürk ile aynı safta olan gerçek Müslüman hocaların izinden gelen bir imam kıldırır. Senin cenaze namazını yıllarca Ankara’yı peÅŸkeÅŸ çektiÄŸin FETÖ kıldırır" yanıtını verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER