Magazin

Ünlü manken yavru köpeği kurtarırken ayağını kırdı

Güzel manken Alexandra Ceylan, yavru köpeği otomobilin altından kurtarırken ayağını kırdı. Talihsiz kaza sonrası ameliyata alınan ünlü isim, başarılı geçen operasyondan sonra Türk doktorlarına teşekkür etti.

Ünlü manken yavru köpeği kurtarırken ayağını kırdı
15-08-2020 18:52

Türk boksör kulübünün yönetim kurulu baÅŸkanı Erol Ceylan'ın manken eÅŸi Alexandra Ceylan, yavru köpeÄŸi otomobilin altından kurtarmaya çalışırken yaralanarak ayağını kırdı.

"KÖPEĞİ KURTARIRKEN YERE YIÄžILDIM"

YaÅŸadığı talihsiz kaza sonrası açıklama yapan Alexandra Ceylan, "OturduÄŸumuz semt olan Levent'te çarşıya çıkmıştık. Bir otomobilin hızla geldiÄŸini gördüm, küçük bir yavru sokak köpeÄŸi de yola inmeye baÅŸladı. Araç ÅŸoförünün köpeÄŸi fark etmediÄŸini gördüm ve köpeÄŸi alarak kenara çekileyim derken yere yığıldım. Ardından Levent'te bulunan hastanede ameliyata alındım. Türkiye ile bir kez daha gurur duydum. Bu ameliyatı Almanya'da bile bu kadar güzel yapamazlardı belki de. Ayrıca yavru köpeÄŸi de kurtararak bir bakıcıya teslim ettik. En çok üzüldüÄŸüm ÅŸey ise gelecek hafta Amerika'da ringe çıkacak olan boksörümüz Sebastian Formella'nın maçına gidemeyecek olmam. Ancak eÅŸim ÅŸu an için orada ve maç gecesi de boksörümüzü destekleyecek" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER