Gündem

Ünlü müzisyen, eski sevgilisinin özel fotoğraflarını yayınlayınca...

Ünlü iş insanı ve müzisyen Mustafa Alpagut, ayrıldığı kız arkadaşının özel görüntülerini ifşa ettiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Davada müzisyen Mustafa Alpagut'un özel hayata ilişkin görüntü ve seslerin ifşa edilmesi suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.

Ünlü müzisyen, eski sevgilisinin özel fotoğraflarını yayınlayınca...
19-04-2022 14:24

Sabah'ta yer alan habere göre, iÅŸ adamı ve müzisyen Mustafa Alpagut'un, eski kız arkadaşının özel görüntülerini ifÅŸa ettiÄŸi gerekçesiyle açılan davada özel hayata iliÅŸkin görüntü ve seslerin ifÅŸa edilmesi suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.

ESKÄ° SEVGÄ°LÄ°SÄ°NÄ°N ÇIPLAK POZLARINI YAYINLADI

Mustafa Alpagut ve Sevda K., 6,5 yıldır beraberlik yürütüyordu. Ä°kili aralarındaki sorunları çözemeyince ayrıldı. Ä°ddiaya göre çift ayrılınca Alpagut, Sevda K.'ya maddi manevi zarar verme kastıyla asılsız ithamlarda bulunmaya ve hakaret etmeye baÅŸladı. Bir süre sonra Sevda K.'nin kız arkadaşına bir Instagram hesabından Sevda K.'ya ait özel görüntüler gönderildi. Sevda K. ise bu fotoÄŸrafların sadece Mustafa Alpagut'ta olduÄŸunu ifade ederek Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığına baÅŸvurdu ve ÅŸikayetçi oldu.

"Ä°ZNÄ° DAHÄ°LÄ°NDE FOTOÄžRAFLARINI ÇEKTÄ°M"

Ä°fadesine baÅŸvurulan Mustafa Alpagut, Sevda K. ile 6-7 yıl önce masaj yaptırdığı sırada tanıştığını, daha sonra iliÅŸkilerinin ilerlediÄŸini ve beraberlikleri olduÄŸunu anlattı. Sevda K.'nin kendisine asılsız ithamlarda bulunduÄŸunu söyleyen Mustafa Alpagut, kimseyle fotoÄŸraf paylaÅŸmadığını söyledi. Atılan fotoÄŸrafların kendisinde bulunduÄŸunu ve Sevda K.'nin izni dahilinde çektiÄŸini söyleyen iÅŸ adamı, "Kendisinin bana göndermiÅŸ olduÄŸu fotoÄŸrafları paylaÅŸtığım ve olmadık ithamlarda bulunduÄŸum iddiaları asılsızdır. Kendisinin fotoÄŸraflarını habersiz deÄŸil izni dahilinde çektim. Bu fotoÄŸrafları kimseyle paylaÅŸmadım" dedi.

5 YILA KADAR HAPSÄ° Ä°STENDÄ°

Åžüpheli Mustafa Alpagut'un Sevda K.'yi yatak odasında habersiz çekilmiÅŸ fotoÄŸraflarını Instagram'dan ifÅŸa ettiÄŸi ve suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiÄŸi belirtilerek savcılık iddianamesı düzenlendi. 'Özel Hayata Ä°liÅŸkin Görüntü ve Sesleri Ä°fÅŸa Etmek' ve 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir Ä°leti ile Hakaret' suçları kapsamında 5 yıla kadar hapsi istenen ünlü iÅŸ adamı ilerleyen günlerde Ä°stanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER