Gündem

Vicdansız adam hamile kadını 16 bıçak darbesiyle öldürdü!

İzmir'de, dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile Sezen Ünlü'yü (17), 16 bıçak darbesi ile öldüren Anıl Yolum (24) hakkında 'Gebe olduğu bilinen kadını öldürme' ve 'Çocuğu kasten öldürmek' suçlarından 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istemiyle ilgili hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Vicdansız adam hamile kadını 16 bıçak darbesiyle öldürdü!
01-10-2021 00:50

Olay, geçen 26 Mart'ta saat 23.00 sıralarında, Konak ilçesi Güney Mahallesi 1158 Sokak'ta meydana geldi. 5 aylık hamile Sezen Ünlü sokakta yürüdüÄŸü sırada arkasından gelen, dini nikahlı eÅŸi Anıl Yolum tarafından bıçaklandı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Ünlü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırı sırasında hamile olan Ünlü'nün bebeÄŸinin de öldüÄŸü belirlendi. Gözaltına alınan Anıl Yolum polisteki ilk ifadesinde, "Ä°ki aydır sorunlarımız vardı. KonuÅŸmak için gittim. EÅŸime ait sosyal medya hesabında, baÅŸka kiÅŸilerden gelen mesajları gördüm ve sinirlendim. Bundan dolayı aramızda tartışma çıktı. Sonra eÅŸimi bıçakladım ve olay yerinden kaçtım" dedi. Yolum emniyetteki iÅŸlemlerin ardından sevkedildiÄŸi adliyede nöbetçi mahke tarafından tutuklandı.

2 KEZ AÄžIRLAÅžTIRILMIÅž MÜEBBET Ä°STEMÄ°

Ä°zmir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı Ünlü'nün ölümüyle ilgili yürüttüÄŸü soruÅŸturmayı tamamladı. Savcılık tarafından hazırlanan ve Ä°zmir 11'inci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Anıl Yolum için 'Gebe olduÄŸu bilinen kadını öldürme' ve 'ÇocuÄŸu kasten öldürmek' suçlarından 2 kez ağırlaÅŸtırılmış müebbet hapsi cezası istendi.

'BENÄ° ALDATTIÄžINI DÜÅžÜNMEYE BAÅžLADIM'

Ä°ddianamede Anıl Yolum'un verdiÄŸi "Olay günü iÅŸyerinden yanıma 1 bıçak alıp, iÅŸyerinden çıktım. Bir süre sahilde oturdum, Sezen ile barışmam gerektiÄŸini düÅŸünerek mahalleye gittim. Burada Yılmaz K.'yı gördüm ve onun da eÅŸi P.K. ile problemlerinin olduÄŸunu bildiÄŸim için dertleÅŸtik. P.K. ile Sezen de samimi arkadaÅŸtı. Y.K.'ya 'Ä°stersen eÅŸini çağır Sezen'i de getirsin ikimiz de burada konuÅŸarak barışalım' dedim. Bir süre sonra P.K. ve Sezen yanımıza geldi. Çift olarak birbirimizden 10 metre kadar uzaklaÅŸtık ve konuÅŸmaya baÅŸladık. Yanımızda bulunan metruk bir eve girdik ve cinsel iliÅŸkiye girdik, daha sonra konuÅŸmaya devam ettiÄŸimiz sırada Sezen'in sosyal medya hesabına girdim. E.K. isimli ÅŸahıstan 'Oo Sezen hanım geldiniz mi bugün buluÅŸacaktık sözde' mesajı geldiÄŸini gördüm ve Sezen ile yeniden tartışmaya baÅŸladık. Sezen tartışma sırasında bana 'Off tamam ben seninle barışmak istemiyorum. Çocuk da senden deÄŸil, ben Esat ile birlikteyim' dedi. Bunun üzerine cebimdeki bıçağı çıkardım ve Sezen'e sapladım" ifadeleri de yer aldı.

'TAHRÄ°K Ä°NDÄ°RÄ°MÄ° ALMAK Ä°ÇÄ°N SEZEN'Ä°N BAÅžKA BÄ°RÄ°SÄ°YLE OLDUÄžUNU SÖYLÜYOR'

Ünlü ailesinin avukatı Barış Kalender ise Sezen'in kendi kızı gibi olduÄŸunu, babası Serdar Ünlü ile de uzun yıllardır dost olduklarını belirterek, "Hem Sezen'e karşı hem de karnındaki çocuÄŸa karşı iÅŸlediÄŸi suçlardan dolayı 2 kez ağırlaÅŸtırılmış müebbet istendi. Kasten yaptığı belli. Ä°ÅŸyerinden çıkarken bıçak alıyor, arkadaşı vasıtasıyla çağırtıyor ve hem kendi çocuÄŸunu hem de Sezen'i öldürüyor. Kendi çocuÄŸunu öldürmenin kahrı, vicdan azabı bence ona yeter. Savunmalarında tahrik indirimi almak için Sezen'in baÅŸka birisiyle birlikte olduÄŸunu söylüyor ama dosya kapsamında Sezen'in aslında onun iddia ettiÄŸi ÅŸeyleri söylemediÄŸi çok açık. Bu acıyı hiçbir ÅŸey telafi etmez. Ä°stediÄŸi kadar savcı dava açsın, isterse bin sene hapis alsın Sezen bir daha geri gelmeyecek" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER