Gündem

Yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladılar

İstanbul Ataşehir’de yaklaşık 80 kişilik bir grup, kağıt deposunu basarak yabancı uyruklu mülteci sandıkları Türk gencini bıçakladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladılar
13-06-2022 15:55

Olay, dün öÄŸle saatlerinde AtaÅŸehir’de meydana geldi. Ä°ddiaya göre, mahallede toplanan bir grup vatandaÅŸ ilçedeki kağıt depolarına baskın düzenlendi. Saldırganlar, girdikleri bir kağıt deposunda çalışan Jiyan YaÅŸar isimli Türk gencini ise yabancı uyruklu mülteci zannederek bıçakladı. YaÅŸanan olay sonrası ÅŸüpheli ÅŸahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaÅŸtı. Ä°hbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya iliÅŸkin çalışma baÅŸlatırken saÄŸlık ekipleriyse kolundan yaralanan genci hastaneye kaldırdı. YaÅŸar’ın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi.
Öte yandan yaÅŸanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, baba Ekrem YaÅŸar duruma isyan etti.

"80 kiÅŸilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi"

YaÅŸanan olaya iliÅŸkin konuÅŸan baba Ekrem YaÅŸar, “Olay yaÅŸandığı esnada ben dükkanda deÄŸildim. Elemanın beni arayarak 80 kiÅŸilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi. Ben çalışanlarıma karşılık vermemelerini söyledim. Dükkanı basmaya gelen kiÅŸiler Afgan deÄŸildi. Kısa süre sonra personelimi yeniden aradığında oÄŸlumun bıçaklandığını söyledi. ArkadaÅŸlar hemen hastaneye kaldırmış. Neyse ki saÄŸlık durumunda bir ÅŸey yok" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER