Gündem

‘Ramazandayız’ diyerek gencin içeceğini zorla çöpe attırdılar

 ‘Ramazandayız’ diyerek gencin içeceğini zorla çöpe attırdılar
28-04-2021 16:02

Samsun’da zorbalık: ‘Ramazandayız’ diyerek gencin içeceÄŸini zorla çöpe attırdılar
Samsun'un Ä°lkadım ilçesinde caddede içeceÄŸini tüketen bir kiÅŸiye yoldan geçen kiÅŸiler müdahale etti. Ramazan ayı olduÄŸu söylenerek gence, elindeki içeceÄŸi çöpe atması için baskı yapıldı. Baskıya maruz kalan genç ÅŸikayetçi olacağını söyleyerek oradan uzaklaşırken, o anlar bir vatandaÅŸ tarafından kaydedildi.

Samsun’un Ä°lkadım ilçesinde bulunan ve kentin en kalabalık yerlerinden biri olan Ä°stiklal Caddesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre bir apartman giriÅŸinde oturup içeceÄŸini tüketen gence, yoldan geçen 3 kiÅŸi müdahale etti. Gruptan bir kiÅŸi, gencin yanına giderek “Lan Ramazan Ramazan” diyerek bağırırken, bir vatandaÅŸ ise, “Sana ne?” diye bağırdı. Ancak o vatandaÅŸa da tepki gösteren ÅŸahıs, tekrar gence içeceÄŸini çöpe atması için baskı yaptı.

ŞİKAYETÇÄ° OLACAÄžINI SÖYLEYÄ°P GÄ°TTÄ°

Etrafını saran 3 kiÅŸiden çekinen genç, atacağını söylemesine raÄŸmen grup uzaklaÅŸmadı. Gruptan bir kiÅŸi de, “At kardeÅŸim. At da bende gideyim. Bak çöp var orada, çöpe at” diyerek baskı yapmaya devam etti.

Baskılara dayanamayan genç elindeki içeceÄŸini çöpe atmaya giderken, ÅŸikayetçi olacağını söyleyerek olay yerinden uzaklaÅŸtı. Bu anlar bir vatandaÅŸ tarafından saniye saniye kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER