Gündem

‘Silahlı kavga’ ihbarına giden polislere pasta sürprizi

Kırıkkale’de silahlı kavga ihbarına giden polis ekipleri, Kırıkkalespor Grup Daltonlar taraftarları tarafından Polis Haftası dolayısıyla hazırlanan sürprizle karşılaştı.

‘Silahlı kavga’ ihbarına giden polislere pasta sürprizi
10-04-2019 02:24

Kırıkkalespor Grup Daltonlar taraftarları, BüyükÅŸehir Parkı’nda yaralamalı kavga ihbarında bulundu. Olay yerine kısa sürede gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, alkış ve sloganlarla eÅŸliÄŸinde karşılandı. Daha sonra taraftarlar polislere ve saÄŸlık ekiplerine pasta kesip tatlı ikramında bulundu. Slogan atıp ıslık çalan taraftarlar burada polislerle birlikte hatıra fotoÄŸrafı çektirdi.
Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Koruma Åžube Müdürü Durener Yay, “Eylemden haberimiz yoktu. 112 haber merkezine gelen ihbar doÄŸrultusunda büyükÅŸehir parkında kavga olduÄŸu söylendi. Ekiplerle beraber geldik. HoÅŸ bir sürprizle karşılaÅŸtık. Bizi seven Daltonlar grubuna ve Kırıkkale’ye Ä°l Emniyet Müdürümüz Mahmut Çorumlu adına çok teÅŸekkür ediyorum saÄŸ olun” dedi.
Daltonlar Taraftar Grubu BaÅŸkanı Eray Ünve ise, “Güzel bir etkinlik oldu baÅŸardığımızı düÅŸünüyorum. Buradaki amaç zaten birlik beraberlik. Onların yanında bizlerde hissetmek amacıyla bu etkinliÄŸi yaptık. Ä°nÅŸallah onlarında burnu kanamadan bu vatan için, milletimiz için canını diÅŸine sıka sıka veda ediyorlar bizde bunların yanına mutluluk vermek amacıyla yapmış olduÄŸumuz düzenlemeydi. Ä°nÅŸallah baÅŸarılı olmuÅŸuzdur” diye konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER