İş, Para ve Kariyerde Burçlar (10 – 30 Haziran 2024)

Evrim TURGUT
Evrim TURGUT
İş, Para ve Kariyerde Burçlar (10 – 30 Haziran 2024)
10-06-2024

Değerli bursa.com okuyucuları ve Astroloji takipçileri, 10 Haziran itibariyle burçlara göre İş, Para, Kariyer ve Ekonomi Astrolojisini sizlerle paylaşıyorum. Buyurun...

Koç'ta İş, Para ve Kariyer:

 17 Haziran'a dek Merkür İkizler burcunda! Bu durum iş ve kariyere dair verimli eğitim, kurs ve araştırma devresine yol açabilir. Her zamankinden daha baskın kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Mevcut kriz dönemlerinde daha fazla kazanç için neler yapabilirim? Süregelen işim artık üstüme yük mü? Soruları açıkça ortaklar veya güvenilen yakınlarla konuşulabilir.

 Haziran ayı kısa yolculuk ve buluşmalar için uygun ay denebilir. Ancak ani öfkelere yatkın yapınızı dengelemeniz  önerimizdir! Birden sinirlenip, öfkeleniyor ve istemeden kalp kırabiliyorsunuz!

  Mars 10 Haziran'da Boğaya geçiyor, ve 29 Haziran 2024'te Balık burcunda Satürn retrosu başlıyor. Bu nedenle bu ay ve Temmuz'da adeta sınanabilirsiniz. Tam çözüm odaklı, zorlukta asıl performansı keşfetmek dururken, evdeki bulgurdan da olmayın! Tamamen riskten kaçınmayın diyemeyeceğim! Sadece iş fırsatlarında veya yeni adımlarda çok fazla etraflı ve yoğun düşünerek hareket etmeniz, fayda getirecektir.

Boğa'da  İş, Para ve Kariyer:

 Mars, 10 Haziran itibariyle burcunuz Boğaya geçiyor. Üstelik Mars – Plüton dik açısıda, iş dünyasında hesap dışı sorunlara yol açabilir.18 Haziran'da Venüs ve Merkür Yengeç'te. 22 Haziran'da Oğlak Dolunayı gerçekleşecek. Güvensizlik hissettiğinizde durgunlaşıp kaçamağa müsait yanınız malum! Haziran'ın son on gün günü daha aktif ve çözüm odaklı davranabilirsiniz. Sahip olduğunuz değer ve varlıkları koruma isteği artabilir. Klasik kalıplarınız yeniliğe kolay kolay yaklaşmanızı engelliyor. 10 Haziran itibariyle mevcut şartların zorlaması dahil, bazı değişim, arınma ve yeniliklere evet nihayet diyebilirsiniz. “Yılandan nefret etmem yalandan nefret ettiğim kadar!” Burcunuzun sloganı adeta ve bu devre maalesef işte iki yüzlüleri yakalayıp, üstelik bir süre mantıklı davranmak için idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Otorite konumundaki Boğa'lar bazı çalışanların görev yerlerini değiştirebilirler. Bazılarınız mevcut ortaklarla yollarını ayırıp kendi başlarına hareket etmek isteyebilirler.

İkizler'de  İş, Para ve Kariyer:

 Merkür 17 Haziran'a dek burcunuz İkizler'de. Bu ayın siz İkizler için ayrıcalıklar getirmesi mümkün. Bir süredir kendinizi geliştiriyor ve zorlu iş şartlarına rağmen mücadeleden yılmıyorsunuz. 10 – 17 Haziran devresinde atacağınız adımlar, gelecek için de önem taşıyabilir. Kısacası tembelliğin hiç sırası değil! Sadece birden bir çok iş konusuna yönelip ana fikirden uzaklaşmamaya çalışın. Zira zihinsel konsantrasyonunuz dağılabiliyor. Belli programa sadık kalarak iş rutin düzeninin yanı sıra, görüşmeleri düzenli trafikte uygulamaya çalışın.

 22 Haziran Oğlak'ta Dolunay gerçekleşecek. İşte üst ve astlar arasında ani problemler, yanlış anlaşılma veya gereksiz ayrıntıları abartmaya yatkınlık artabilir.

 6 Haziran'da burcunuzdaki Yeni Ay etkisi sert etkiler yansıtabildi. Mülk alımı ve satımı konularında yanılgılar mümkün. İyice düşünüp danışarak hareket etmeniz zararı önleyebilir. Ayrıca Haziran buyunca hayvancılık ve tarım sahasında çalışanlar daha tedbirli ve titiz davranmaya dikkat etmeleri sorunları önleyebilir. Hayvan sağlığı uğraştırabilir.

Yengeç'te  İş, Para ve Kariyer:

 Mars, 10 Haziran itibariyle Boğa burcunda. Tüm burçlar gibi siz duygusal Yengeç'lerde de arınma ve bir şeylerden sıyrılıp uzaklaşma başladı. İş ve kariyerde bu durum kendini iyice belli edebilir. Deyim yerindeyse art niyetli bazılarına sağ gösterip sol vurabilirsiniz. Özelikle sizi oyalayanlarla uğraşmak yerine yeni kişilerle tanışmanız mümkün.

 18 Haziran'dan itibaren Venüs ve Merkür burcunuz Yengeç'e geçiş yapıyor. Yengeç'in kıskaçları ortaya çıkabilir. Riskli para konularından kaçınma ve harcamalarda tedbir mümkün. Bu devrede başkalarına adeta kulak tıkaytıp kendi iç sesinizi dinleyebilirsiniz. İşte yeterince güvende miyim? Doğru kişilerle mi yola çıktım? Sorguları faydalı cevapları getirebilir.

 21 Haziran Güneş burcunuzda. Zorlu şartlara rağmen önünüzü görme isteği uğraştırıyor. Özellikle kendi işini yapanlar, emeklerinin meyvelerini almaya başlayabilir.

Aslan'da  İş, Para ve Kariyer:

 Ormanlar kral ve kraliçesi Aslan'lar için bir süredir devam eden ekonomik kriz yorucu olduğu kadar, içinizdeki liderlik ve hırsı ortaya çıkarmak için fırsat değeri taşıyor. Bardağın dolu tarafından bakıyorsunuz demeyin sevgili Aslan'lar. İş ve kariyerde gizli potansiyelinizi bu devreler kesinlikle ortaya çıkarıyor.

 Mars, 10 Haziran itibariyle idealist ve hümanist burç Boğa'da. 17 Haziran'a dek, Merkür İkizlerde. Bu durumda yine tuttuğunu koparmakta usta lider burcunuz devreye krize rağmen iddialı ve istikrarlı girebilir. Ne yapalım sorunlar varsa, ben para ve hesap işlerinden iyi anlarım ve herşeye rağmen sahneye çıkıyorum diyebilirsiniz. Pratik fikir artabileceğinden sorunların üstüne Haziran buyunca çekinmeden gitmeniz fayda getirebilir.

 22 Haziran 2024'te Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Zeki insanları ve tavsiyelerini dinlemeyi seviyorsunuz. Ancak, o zaman bu zaman değil uyarsını yapabilirim! Hem kendinizin, hem de sevdiklerinizin parasal geleceğini garanti altına alma ve güvenlik ihtiyacı istreği artabilir.

Başak'ta  İş, Para ve Kariyer:

 17 Haziran'a dek Merkür İkizler'de. Bu durum iletişim trafiğinin artmasına yol açabilir. Mevcut ekonomik tabloda ayakta kalmak için çok şey yapmaya çalışmanız yorabilir. Zira eleştirel yanınız bazen çevreniz tarafından yanlış anlaşılıp sivri bulunabiliyor.

 22 Haziran 2024'te Oğlak burcunda Dolunayda eklenince, olayları abartıp mükemmeliyetçi tavırda artış mümkün. Takıntı tehlikesine dikkat! Sorgulama burcunuzun özelliği lakin bunu yaparken çevre şartları ve karşılıklı iletişimde nasıl davrandığınız çok önemli! Burcunuza yakışır mantıklı davranmayı elden bırakmayıp düş kırıklıklarını önleyebilirsiniz. Sizi negatif etkileyen kişilerden uzak durmanız iş çevresinde tartışmaları önleyebilir.

 Satürn'ün 29 Haziran 2024'te Balık burcunda retrosu başlıyor. Gerginlik ve güvenlik ihtiyacı artabileceğinden, 10 – 28 Haziran arası iş görüşmelerini yapmaya çalışıp, daha hoş görülü ancak tatlı ısrarlı davranmanız fayda getirebilir. Ortaklarla sorunları yine bu devrede çözüm odaklı konuşup Temmuz ayına bırakmamaya çalışmanız fayda getirebilir. Zaten planlı ve nezaketli davranmayı bilen burçsunuz.

Terazi'de İş, Para ve Kariyer:

  17 Haziran'a dek Merkür İkizler burcunda! Mars, 10 Haziran itibariyle Boğa burcunda.22 Haziran 2024'te Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Garantici yanınız nedeniyle geleceğe yönelik endişeler artabilir. Bazen zeki düşüneyim derken asıl hakkını vermeniz gerekeni ikinci plana atabiliyorsunuz. Bu durum gereksiz dargınlık ve işte dost kaybına yol açabilir!

 11 Haziran itibariyle koşuşturma artabilir. Yeni ek işlere yönelik ve ortalık niyetleri için araştırmalar mümkün. Bazılarıyla program dışı buluşabilir ve yeni iş adımları için uğraşabilirsiniz. Yeter ki kararlı davranın, bu devre birden cayma riski mümkün. Rutin tempoyu sürdürürken yeniliklere adım atmaya gayret edip, işte çok sivrilmemeye çalışın. Yani, etliye sütlüye karışmadan bildiğiniz yolda ilerlemeniz tavsiye edilebilir.

 Bazılarınız işte yeni kişi veya topluluklarla tanışma isteğiyle kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yurt dışından geleceğe dayalı önü açık ancak şimdilik gözünüze zormuş gibi görünen fırsatlar gelebilir. Bazen kendinize çok güveniyor, bazen ise önünüzdeki fırsatı fark edemeyebiliyorsunuz! Elinizdeki işleri bitirmeden yeni işlere başlamadan rutin kazancı dengede tutmaya çalışmanız, önümüzdeki ay için çok işinize yarayabilir.

Akrep'te İş, Para ve Kariyer:

 İşte bazılarını tanımakta zorlanıp, dengelerinin gittiğini gözlemlemektesiniz! Kıskançlık mı? Geçici durum mu? Üstelik ekonomik tablonun ağırlığı varken, bunlara ne gerek var? Bütün bu soru ve zihinsel sorgulamalar bu ayda devam edebilir. Siz yine de işinize bakıp, rağmen tedbirli ve kararlı davranabilirseniz, bir çok işte faydalı sonuçları yakalayabilirsiniz. Kısacası, ketum davranmanın devridir denebilir.

 17 Haziran'a dek Merkür İkizler'de, Mars 10 Haziran itibariyle Boğa'da ve 22 Haziran Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Rutin işlerde istikrarı sürdürmeniz bu ay çok önem taşıyabilir. Zamanınızı boşa çalmaya çalışanlara set çekebilirsiniz. Zaten siz eminseniz Akrep burcunun durdurmak hiç te kolay değil. Bırakın art niyetlilikleri içinde hapsolsunlar! Uzaktaki bağlantı veya yakınlardan haberler gelebilir. Banka veya senet işleri bu ay önem taşıyabilir. Bu konulara özellikle 28 Haziran'a kadar çok daha ciddi ve ihmal etmeden yaklaşmanız zararları önleyebilir.

Yay'da İş, Para ve Kariyer:

  17 Haziran'a dek Merkür İkizler'de, Mars 10 Haziran itibariyle Boğa'da ve 22 Haziran Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sert ancak mücadele isteğini, işteki mevcut tabloya rağmen artırabilecek etkiler mümkün. Eskiye dair yük konuları artık çözüp uzaklaşmak ve yeniye yer açmak isteyebilirsiniz. Zaten bazıları artık iyice işinizi zorlayabiliyor! Belki de bu değişim için uygun zamanı kolluyorsunuz. Umudu elden bırakmadan kararlı ilerlemek ayın 28'ine dek işinize çok yarayabilir. Ayrıca 10 – 28 Haziran arası hiç bir görüşme veya girişimde erteleme hatasına düşmeyin tavsiyesi edilebilir.

 İlle de doğrucu burç olduğunuzu biliyoruz. Yine de “ Her doğru her yerde söylenmez...” düsturunu bu ay uygulamanız gerekebilir. İçinizdeki teki veren çocuk ön plana çıkabilir. Bu durum ani alınganlık, dediğini ifade edememeden kaynaklanabiliyor. Bazı yakın iş çevresinin tembel ve ihmalci davrandığını fark etmeniz mümkün. Siz ille de gerekirse, tatlı sert üslupla yeterli dozda uyardıda bulunmaya çalışın!

 Daha çnce ilgilenmediğiniz iş konularına ilgi artabilir. Ayın son üç gününde, Oğlak'taki Dolunay nedeniyle, geçmiş sorunlar yeniden zihninize takılabilir. Kısıtlandığınızı ve işte bazı konularda yeterince güvende hissetmediğinizi düşünebilirsiniz.

Oğlak'ta İş, Para ve Kariyer:

  22 Haziran'da 1 derece Dolunay burcunuz Oğlak'ta gerçekleşiyor. 28 Haziran'da Balık burcunda Satürn Retrosu başlayacak. İdealist ve garantici yanınız daha yoğun ortaya çıkabilir. Eski sorunları artık çözümlemenin kararlı gayretiyle, her yeniliğe hemen evet demeseniz de ılıman yaklaşabilirsiniz. Karşınızdakilerin fikirlerini dinleyip kendi amaçlarınıza yönelik bilgi toplamanız mümkün. Zaten güvendiğiniz kişilerle istişare yapmayı ve beyin fırtınasını seven burçsunuz.

 Kişisel gelişim için eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Ortaklarla ilgili sorunlar çıkabilir. Bazıları anlaşarak ayrılabilirler. İş çevresinin ihmalleri sizi düşündürebilir ancak kırıcı davranmadan üslüp kullanıp bazı isteklerini açabilirsiniz. Bu yönde görüşmeleri 28 Haziran'a dek tamamlamanız gerekebilir.

 Aileye ve akrabalara yönelik uğraşlar artabilir. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarına vakit ayırıp eyleme geçebilirsiniz. Özellikle eşlerin çevre değişikliği isteği gündeme gelebilir. Bazılarında bütçe hesaplaması ve ev alımı konuşulabilir.

Kova 'da İş, Para ve Kariyer:

 Mars 10 Haziran'da Boğa'ya geçiyor, ve 29 Haziran 2024'te Balık burcunda Satürn retrosu başlıyor. Plüton'da burcunuz Kova'da seyrini sürdürüyor. 22 Haziran'da 1 derece Dolunay Oğlak'ta gerçekleşiyor. Bu gökyüzünün hareketlerinin etkilerine gelince...

  Kararsız yapınızı zorlayıp artık hakkınızı sonuna dek savunmanız gerektiğini gökyüzü hareketleri bu devrede baskın hatırlatabilir. Daha önemli yerlerde bulunmak isteyebilir ve hedeflerinizi yeni kararlarla değiştirmek isteyebilirsiniz. Ortaklarla nerde eksik yapıyoruz konuşması mümkün. Kazanç veya zarar konuları hesapları inceletebilir. Her ne kadar birlikte çalıştıklarınızı yeniden incelesinizde, tarafsız açıyla içsel anlamda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

 Bazı arkadaşları anlayışsız bulabilir ve ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Destek arayışı zorlayabilir ve bazılarının verdiği sözü durmadığını fark edip gerilmeniz mümkün. Şimdiye kadar peşinizi bırakmayan sorunları çözüm arayışı kısa yolculukları getirebilir. Banka ile ilgili konuları 28 Haziran'a kadar çözümlemeye çalışmanız gerekebilir. Kredi alım konularında riskler veya geleceğe yönelik zorluklar mümkün. Masrafların arttığını düşünüp gelir gider ayarlaması yapabilirsiniz.

Balık'ta İş, Para ve Kariyer:

  Mars 10 Haziran'da Boğa'ya geçiyor.17 Haziran'a dek Merkür İkizler burcunda! 22 Haziran'da Oğlak'ta 1 derece Dolunay gerçekleşiyor. Satürn burcunuz Balık'ta seyrini sürdürüyor ve 29 Haziran 2024'te yine burcunuzda Satürn retrosu başlıyor.

 Sert etkilere rağmen sonuna dek mücadele artışıyla ve pozitif sonuçlar isteğiyle kararlı yola çıkabilirsiniz. Herkesin yaptığından daha farklı kariyere yönelik adımlar işte mümkün. Ancak yeni çalışma ve seçimleri titizlikle yapmanız gerekebilir. Zaten Satürn etkisi siz Balık'lara bu yönde pozitif kararlılık yolunu açabildi. Daha iyisi için ne yapabilirim uğraşı mümkün.

 İletişimde yanlış anlaşılmaları önlemek için yeni çevreler yerine rutin buluşmaları tercih edebilirsiniz. Ertelenmiş randevuları özellikle 10 – 15 Haziran arasında yapmanız faydalı sonuçlar getirebilir. Bu devrede özellikle tartışmadan kaçınmanız gerekebilir.

 Medya ve tanıtım işinde uğraşanlar başarılı çalışmalar sergileyebilir. Yardıma yönelik çalışmalarda yer alabilirsiniz. Ciddiyeti espriyle harmanlamanız iş çevresi ve iletişimde kariyere yönelik kalpleri kazandırabilir. Arkadaşlarınız uyumlu halinizden etkilenebilirler.

 Burç Burç Ekonomi, İş, Para ve Kariyer Analizlerine, diğer Astroloji makalelerimizin yanısıra Temmuz ayında da devam edeceğiz. İyi niyette ısrarlı ve mutlaka umutlu kalmayı sakın unutmayın!

 Sevdiklerinizle, Bizimle ve Mutlu Kalın. Yeniden Görüşmek Üzere...

 

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Nalan Tuncer 3 hafta önce
Yorumlarınız doğru tespitleriniz bize yol gösteriyor Emeğinize Saglık
Fahriye 3 hafta önce
Yay burcunu çok doğru tespitlerle anlatmış sınız bunları dikkate alacağım çok teşekkür ediyorum Üstad Evrim Turgut
Necla 3 hafta önce
Yorumlarınızı çok beğenerek takıp edi yorum. Emeğinize sağlık.
Nilay 3 hafta önce
Evrim bey gerçekten bir kez daha size teşekkür ederiz.özel ve iş hayatımızda alıcağımız kararlar için bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz.
Nilay 3 hafta önce
Evrim bey gerçekten bir kez daha size teşekkür ederiz.özel ve iş hayatımızda alıcağımız kararlar için bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz.
Murat 3 hafta önce
Üstad muhteşem tespitler ve bam teli, bizim gibi iş dünyasına Bursa'da rehberlik etmeniz nimettir. Çok teşekkür ederiz bursa.com