USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İyi Günde, Kötü Günde, Bursaspor’a Sahip Çıkmak

18-02-2022

Bursaspor camiasında!

  • Bursaspor’u seviyormuş gibi yapan ikiyüzlüler
  • Krizden beslenenler
  • Hep iyi gün dostları olanlar
  • Dedikodu, ispiyon, yalaka tipli olanlar, büyük çoğunlukta,

Şimdi, sistemin olmadığı,(sistem doğrudur, liyakatli insanları barındırır, kurumları geliştirir.) İnsanların kurduğu düzende,(İnsanın oluşturduğu işleyişte her türlü kötülük ve fenalık vardır, kurumları çürütür.) Çeşitli roller ve statüler ile Bursaspor üzerinden açık ve örtülü çıkar ve menfaat üzerinden nemalanan bu tip insanlar Bursaspor’u içinden çıkılmaz bir sürecin içine sokmuşlardır.

Eeeee bu kadar kötülüğün olduğu ortamda, Bursaspor üzerinden öyle yâda böyle, en kötüsü Bursaspor’u çok seviyorum diyerek yapmadığını bırakmayan birde zeytin yağ gibi hep üste çıkan, çok fazla insan yığınının olduğu aşikar, bu durumda, Bursa ve Bursaspor camiasında hiç mi akli selim, Bursaspor’u gerçekten, gönülden, çıkarsız, karşılıksız seven yokkk! TABİKİDE VAR… Peki neredeler?

Evet,neredeler,hepsi bunca kötülüğün ve çürümüşlüğün içerisinde bir köşeye çekilmiş adeta Uludağ’ın karlarının erimesi gibi Bursaspor’un erimesine seyrederek meydanı boş bırakmış kendi kabuklarına çekilmiş durumdalar. BÖYLE OLMAMALI!

Bir sözümüzde iyi gün dostlarına, bunlar genelde yazarçizer ve köşe başlarını tutmuş olanlar, âdeta Bursaspor kaybetsin de vurun abalıya misali, adeta krizden beslenerek Bursaspor’un üzerine çullanalım, tavrındalar.

En kolay yol zor zamanda adeta yok edercesine eleştiri yapmak, en zor olan ise zor zamanda sahip çıkmak, nedensellikleri bulup problemleri çözmek, insanın oynadığı oyunu bilmek, insanı tanımak, tekrar onu ayakları üzerine kaldırmak için yapıcı eleştiriler ile yol açmak.

Şimdi tekrar kendi kabuklarına çekilmiş, Bursaspor’u gerçekten, gönülden, çıkarsız, karşılıksız sevenlere sesleniyoruz, Bursaspor’u düzlüğe çıkaracak sizlersiniz lütfen meydanı kötülüklere bırakmayın Bursaspor’u iyilik kurtaracaktır, bu zor dönemde, sizin samimiyetinize,duyarlılığınıza, doğru yol göstericiliğinize,her zamankinden daha fazla ihtiyaç var, lütfen nabız atmaya devam ederken BURSASPORA SAHİP ÇIKIN!

Ne acıdır ki iyi niyetiyle takımın teknik sorumlusu çıkıyor klişe olmuş, SORUMLULUK BANA AİTTİR lafını söyleyerek kendini başka bir yere koyuyor, bu sözü günü kurtarma adına söylemeye gerek yok, Bursaspor da ilgilenilen lokal alandaki işin başında her kim olursa olsun, başarı ve başarısızlık zaten ona aittir bu durum camia tarafından bilinir, o sahaya yansıyan asıl sorumluluk büyük resmin içerisinde BURSA'NIN ve BURSASPOR CAMİASININDIR, sen bir figürsün,Bursa bu sorumluluğun bilincine varıp takımına her daim destek vermelidir.

Ecdat yadigârı şampiyon Bursa şehri, Bursaspor menfaatleri altında bütünleşerek, bu zor zamanda takımına iyi günde değil, her zaman sahip çıkarak takımının düzlüğe çıkmasına en samimi ve içten duygular ile yardım etmelidir.

NE MUTLU, İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE, BURSASPORU ÂMÂSIZ, LAKİNSİZ VEYASIZ, ÇIKARSIZ,MENFAATSİZ GÖNÜLDEN SEVEN BURSASPORLULARA…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?