USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Başak ve Aslan Burcunda Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

Başak ve Aslan Burcunda Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)
04-08-2024
Değerli Astroloji takipçilerim, 4 Ağustos gölge etkisiyle başlayan Merkür Retro'su, 5 ile 15 Ağustos arası Başak burcunda ve 16 ile 29 Ağustos arası Aslan burcunda gerileyecek. Bu bilgiler ışığında burç burç Merkür retrosu etkilerini sizlerle paylaşıyorum:

Koç ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

Sevgili Koçlar, araştırmacı ve meraklı özelliğiniz retro devresinde belirginleşebilir. Duyduğumuz anda yine mi dediğimiz Merkür gerilemesi, 5 Ağustos itibariyle belirgin etkiyle Başak'ta başladı. Elbette telaşa gerek yok. Bu Retro karşılıklı fikir paylaşımlarıyla sorunların çözümüne katkı verebilir aslında. Bir elin nesi var, iki elin sesi var deyimine uygun birlikte hareket etmeniz fayda getirebilir. Ancak Başak'ta start alan bu gerileme, ani öfkelere müsait yapınızı daha belirgin ortaya çıkarabileceğinden, dikkatli davranmanız gereksiz dargınlıkları önleyebilir. Ateş ailesinin atik burcusunuz. Gizli liderlik, sosyal yanınızı ön plana alabilir. Böylece hareketli, dinamik ve yolunda gitmeyen birçok şeyi yeniden düzenleme isteği retroya rağmen mümkün. Sadece şunu unutmayın, bu ay riskli ve tamamen yeni başlangıçlara uygun devre değil!
Aşkta, duygusallık artışı ve maalesef arkadaşlıkla aşkı karıştırma riski mümkün. Bazen de şıpsevdi davranabiliyorsunuz. Bu ned
enle hemen aşığım demek yerine mantıklı ve aceleci davranmamak yanılgılara set çekebilir.

Boğa ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta Merkür Retro'su ay boyunca devam etmek üzere belirgin başladı. Karşılıklı dayanışma isteğiniz, mantıklı, hümanist ve idealist yaklaşımlarınız malum! Lakin bu devre bazıları adeta sabrınızı zorlayabilirler. Yeni imza ve yepyeni başlangıçlarda bir değil bir çok defa düşünüp imza atmayı retro sonrasına bırakmanız gerekebilir. Ay boyunca ani öfkeden uzak durup, pratik fikirli davranmanız yoğunluğun içinde zaman kazandırabilir. Retroya rağmen güvenilir etkileyiciliğiniz artabileceğinden ertelenen randevuları programlamanız fayda getirebilir. Tecrübe sahibi ve olgun kişilerden destek istemeniz de mümkün. Merkür gerilemesi bu ay siz Boğa'ları en çok iletişimde etkileyebilir. Yanlış anlaşılmalar ve hesap dışı sürtüşmeler mümkün. Yine de grup çalışmalarına devam etmelisiniz!
Aşkta, işle aşkın çatışması mümkün. Zira iş yoğunluğu partnerleri ihmal ettirebilir. Ayrıca kıskançlık ve şüpheci tavırlar mümkün.

İkizler ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta Merkür retrosu belirgin başlıyor ve ay boyunca devam edecek. Konuşmaya ve sosyalliğe meraklı siz İkizlerde ön planda yer alma isteği artabilir. Adeta öncülük edebilir ve retroya rağmen istekli davranabilirsiniz. Atılım isteği yeni iş dallarını araştırtabilir. İnsan sevgisi burcunuzda malum. Ancak bazen çabuk samimi davranıyor sonra yanılabiliyorsunuz. Bazılarının farklı yüzleriyle karşılaşmak yine eyvah yanıldım dedirtebilir. Bu artık takıntılara ve depresyona yol açmamalı! Beklediğiniz ek para veya fırsatların gelmesi mümkün. Ancak Merkür gerilemesi nedeniyle daha yoğun çalışkanlık ve kararlılıkta ısrar gerekebilir. Elektronik aletlerde arızalar, küçük ev kazalarına müsaitlik mümkün. Bazılarını tanımakta zorluk çekip tatlı sert üslüpla davranabilirsiniz.
Aşkta, sevdiğiniz kendinizi düşündüğünüzü iddia edebilir. Bu duruma ifade eksikliği ve yanlış anlaşılmalar yol açabileceğinden mevcut Retro'yu da düşünüp, her zamankinden daha sakin davranmaya çalışın!

Yengeç ve Merkür Retrosu (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta ay boyunca devam edecek Merkür retrosu belirgin başladı. Su ailesinin duygusal burcu siz Yengeçlerin sezgileri ay boyunca daha belirginleşebilir. Çevrenizdekilerin ne istediğini davranışlarından anlayıp ona göre davranabilirsiniz. Bu durum, ortak çalışma isteğinizi artırıyor. Yani ben yükselirken başkalarına da faydam dokunsun prensibi burcunuzda var. iyi de, Başakta başlayıp, Aslan burcunda süregelecek gerileme yanılgılara yol açmıyor mu? Bu risk bu devrede daha belirgin artabilir! İşte ve iletişimde hesap dışı gecikmelerin moralinizi bozmasına ve iş performansınızı düşürmesine izin vermeyin. Yoğun tempo ve iş trafiği aile içi ziyaretleri aksatabileceğinden, aile büyüklerinden şikâyet gelebilir. Sevenlerinizi ihmal etmemek, pozitif geri dönüşlere katkı verecektir şüphesiz.
Aşkta, partnerinizden işteki yoğunluğa takılıp, onu ihmal ettiğiniz şikayeti gelebilir.Sevdiğinizin hatalarını yüzüne söylemeyi seçebilirsiniz. Ancak bu durum küçük gerginliklere yol açabilir.

Aslan ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta başlayıp ay boyunca devam edecek Merkür Retro'su, 15 Ağustos itibariyle burcunuz Aslan'da gerilemeye başlıyor! 29 Ağustos'ta normal seyrine dönene dek burcunuzda retro devam edecek! Aktif ve lider yapınıza rağmen kendinizi sorgulamaya geçiyorsunuz! Bu durum retro nedeniyle performansınızı negatif etkileyebilir. Bir an önce içsel ve dışsal dengeyi kurmaya çalışın, hiç te sırası değil! Böylece kendinizi daha net ifade edebilir ve ormanlar kral ve kraliçesine daha yakışır nitelikte davranabilirsiniz. Zihinsel yoğunluk ve hesaplaşmalara rağmen, yeni tanışmalar ve buna bağlı kalıcı dostluklar mümkün. İhmal edilenlere ziyaretler fayda getirebilir. İşe yönelik kısa yolculuklar mümkün. Yeter ki pratik davranmayı prensip edinin. Zaten atiklik adeta liderliği temsil eden burcunuza yakışır. Yapınıza ne uygunsa öyle davranıp abartılardan kaçınmanız işte yarım kalan fırsatları yeniden retroya rağmen getirebilir.
Aşkta, hangimiz daha çok seviyor sorgulaması ve gizli sınavlar artabilir. Yine bu devreye uygun düşmeyen sorgulama diyebiliriz! Evli Aslan'larda sevgileri hala ne kadar etkili konusunu tartışabilirler.

Başak ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos burcunuz Başak'ta başlayıp ay boyunca devam edecek Merkür Retro'su, 15 Ağustos itibariyle Aslan'da gerilemeye başladı. 29 Ağustos'ta normal seyrine dönene dek Merkür gerilemesi devam edecek! Vizyon ve tanınma iş dünyasındaki yeriniz için son derece önemli. Zaten titiz ve çalışkan burcunuz gereği bunun farkındasınız. Ancak ne zamandır hazırlandığınız bazı konularda son rötuşlar uğraştırabiliyor. Ve retronun risk etkisi, süregelen işlerde deği ancak yeni başlangıçlarda error verebiliyor! Aslında titiz ve prensipli özelliğinizle çok fazla uyarıya ihtiyacınız yok! Rekabet ve kıskançlık artabileceğinden projelerinizi iyice güvenmeden kimseye açmamanız yanılgıları önleyebilir. Zira fikrinizin çalınması hiç te size yabancı konu değil. Ay boyunca, mevcut işlere devam etmeniz, hesap dışı gerginlik veya plan değişimlerini önleyebilir. Aile büyüklerini sürpriz ziyaretler mümkün.
Aşkta, zihinsel karışıklık ve sevdiğiyle geçici yabancılaşma endişesi ortaya çıkabilir. Aşk için aldatıcı ve kuruntuya çok müsait bu ay sakin kalıp böyle takıntılara izin vermemek üzücü olaylara set çekebilir.

Terazi ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

4 Ağustos gölge etkisiyle başlayan Merkür retrosu, 5 ile 15 Ağustos arası Başak burcunda ve 16 ile 29 Ağustos arası Aslan burcunda normal seyrine dönene dek gerileyecek! Başlanan işi yarım bırakmamak başarıya giden yolda önemli bir çekim gücüdür. Bunun bilincinde davranın ve çalışkanlığı ilke edinin. Zira tüm sebatkâr yapınıza rağmen bazen çeşitli dallara dağılabiliyorsunuz. Özelikle retro buyunca planlı davranıp spekülasyonlara aldırmamanız gerekebilir! Kendinizi retroya rağmen daha rahat ortaya koyabilir ve bunun pozitif geri dönüşleriyle sevinebilirsiniz. Eski arkadaşlardan yeni teklifler mümkün. Bazen iletişimde alarm veren kişilere tekrar fırsat vermek mantıklı değil. Yanınızda yer alan insanları daha ayrıntılı inceleyip seçici davranmanız başarıyı artırabilir. İşte değişebilecek tavır veya şartlar emir altında çalışanları iş değiştirmeye yönlendirebilir. Bilerek yanınıza gelip moralinizi bozmaya çalışabilirler. Mesafenizi iyi belirlemeniz art niyetlileri diskalifiye edebilir.
Aşkta, ani sinirlenme ve alınganlık küçük ancak etkili gerginliklere yol açabilir. Yasak ilişki ve sıradışı ilişkilere yatkınlık mümkün.

Akrep ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta Merkür retrosu ay boyunca devam etmek üzere belirgin başladı! Bildiğimden şaşmam! Bu tam da siz Akreplere uygun. Fikirlerinizi savunmakta kararlı ve tutkulu davranabilirsiniz. Ancak, eskiyle ilgili hesaplaşmalar ve sorgulama retro nedeniyle mümkün. Ay boyunca meşhur şüphe ve takıntılarınızdan uzaklaşın! Zira iş trafiğini negatif etkileyebilir. Çalışkan temponuz kısa yolculuklar ve ertelenen randevuları programa taşıyabilir. Bazı arkadaşların, yarı dost tavırlarını yakalamanız mümkün. Ani öfkeye kapılmadan akılcı hesaplaşmalarla yolunuzdaki dikenleri temizleyin! Ortak çalışmalar retroya rağmen verimli sonuçlar verebilir. Her ne kadar kendi bildiklerinizde ısrarlıysanız, karşı tarafı da dinlemeyi ihmal etmeyin! Buna bağlı yeni kalıcı dostluklar mümkün.
Aşkta, iş yoğunluğuna rağmen romantik kıpırdanmalar ve devam eden ilişkilere yönelik dargınlıklarda barış mümkün.
Yay ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta Merkür retrosu ay boyunca devam etmek üzere belirgin başladı! İyi niyetli ancak ne istediğini bilip hedefinden şaşmayan tavrı retroya rağmen sergileyebilirsiniz. Grup ve ortak çalışmalarda başarı ve uyum artabilir. Adeta orkestra şefi edasıyla sakin ancak kararlı yöneticilik mümkün. Zaten uzun süredir beklediğiniz fırsatlar için adım attınız. Artık bunların meyvelerini toplamak istiyorsunuz. Bu nedenle herkese hemen güvenmeden içten ancak yeri geldiğinde ketum davranmanız yanılgıları önleyebilir. Dargın yakınlar retroya rağmen sizinle barışmak için aracılara başvurabilirler. Merkür gerilemesi nedeniyle mevcut programda değişiklik veya ani zorlanmalar çıkabilir, bunlara çok takılmayın ve akışa bırakın! Süregelen işlerde devam etmeniz elbette gerekli. Ancak yepyeni işleri Retro boyunca ertelemeniz fayda getirebilir. İş temposu yoracağından, yazında etkisiyle gezi kültürüne ilgi artabilir.
Aşkta, bazı arkadaşlar aşk itiraflarıyla şaşırtabilirler. Evlilerde kıskançlık ve şüphecilik isteği mümkün.

Oğlak ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta Merkür retrosu ay boyunca devam etmek üzere belirgin başladı! İdealist ve girişimci yanınız burcunuzun özelliği. Bir süredir yenilik yapmak ve daha çok kazanmak istiyorsunuz. Ancak bunun belli devrelerden geçmeyi mecbur tuttuğu malum ve bu ay retro nedeniyle yenilikler için hiç uygun devre değil diyebiliriz! Artık sorunlarla mücadele etmekten çekinmediğinizi her halinizle belli edebilir ve çevrenizin dikkatini toplayabilirsiniz. Otorite konumundaki lere hazırladığınız projeleri anlatabilirsiniz. Uzaktaki yakınlarla iletişim artabilir. Aile içi bazı problemlerin çözümü için daha çok gayret mümkün. Hem iş hem yakınlarla ilgilenmenin mecburiyeti zihnen yorabilir.
Aşkta, karşılıklı şakayla karışık eleştiriler riskleri getirebilir, dikkatli davranın! Bunların tadında kalması için gayret sarf etmek dargınlığı önleyebilir.

Kova ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta ve 14 Ağusos Aslan'da gerileyecek Merkür retrosu ay boyunca devam etmek üzere belirgin başladı! Özgürlüğüne düşkün ve reform yanlısı siz Kovalar bir süredir komşu burcunuz Yay gibi değişimlerin uğraşındasınız. Ancak süregelen işlerle uğraşıp yeni adımları şimdilik ertelemekte fayda var. Zira Merkür Retro’su başladı bile! Bu gerileyiş yoğun etkiliyken, maceraya kapılıp ani başlangıçlara yönelmek yanılgı ve zarara yol açabilir. Aile içi kuşak çatışmaları gündeme gelebilir. Eski ortaklıklara dair bazı konular aydınlanabilir ve buna bağlı hak arayışı yeniden mümkün. Kısa resmi ziyaretler ve otoritelerle hesap dışı buluşmalar oyalayabilir. Zıt fikirlere sahip insanlarla tartışabiliyor ve aniden sertleşiyorsunuz! Bu nedenle ortak paydaların bulunduğu uyumlu kişilerle bir araya gelmeniz başarıyı artırabilir.
Aşkta, duygularınızı açıklamakta çekingenlik sergileyebilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Zaten aşkta kolay seviyorum diyemeyen çekingen yapınız malum! Eskiye dair ayrılıklarla ilgili suç kimde sorgulaması yeniden zihninize takılabilir.

Balık ve Merkür Retro'su (5 – 29 Ağustos 2024...)

5 Ağustos Başak'ta başlayıp ay boyunca devam edecek Merkür retrosu, 15 Ağustos itibariyle Aslan'da gerilemeye başlıyor. 29 Ağustos'ta normal seyrine dönene dek Merkür gerilemesi devam edecek! Su ailesinin en duygusal ve hayal gücü zengin burcu Balıklar üretkenliğinizi sergilemekte artık ustasınız. Ancak mevcut işlerde devam edip yeni başlangıçları ertelemeniz fayda getirebilir. Bu devre ilk başlangıçların devri değil! Zira pozitif etkiler, neşe ve dinamizm artışına rağmen, Merkür geri gidişi start aldı! Bu durum yeni kararlar, önemli imzalarda sorunlara yol açabilir. Retro öncesi başladığınız iş temposunu sürdürmeniz fayda getirebilir. Eğlenceye ve duygusal değişimlere açık davranmanız mümkün. Bu durum kısa yolculukları ve hafta sonu organizasyonlarını gündeme alabilir. Ertelediğiniz ziyaretleri bu devrede yapabilirsiniz ve eski dostlarla buluşma keyif verebilir. Sağlıkta dinçlik artışı bu morale daha çok katkıda bulunabileceğinden enerjik tempo mümkün.
Aşkta, başkaları ne der sorgulaması ketumluğa ve çekingenliğe zemin hazırlayabilir. Kimseye sormadan aşkınıza ve mutluluğunuza sahip çıkın, zira zor gibi başlamış ilişkiler retroya rağmen mutlulukla buluşabilir.
Retro boyunca pozitif düşünce, iyi niyet ve kararlılığı elden bırakmadan hareket etmeniz temennisiyle; Yeniden Görüşmek Üzere.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?