USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bursa’nın bu semtlerine dikkat! AK Parti Nevşehir Milletvekili ‘Olimpiyatların Açılış Töreni’ni kendine dert yapmış

Bursa’nın bu semtlerine dikkat!  AK Parti Nevşehir Milletvekili ‘Olimpiyatların Açılış Töreni’ni kendine dert yapmış
27-07-2024

Bursa.com ailesi olarak hem yaptığımız haberler hem de köşe yazarlarımız devamlı Bursa’nın ileri gitmesi için uğraşan ve gerçek Bursalı olan kişilerden oluşmaktayız!

Sayın Bozbey ve Sayın Aydın; Sizlerin de bildiği gibi Bursa’nın en eski semtleridir Muradiye, Hamzabey, Yahşibey ve Demirkapı.

Sizlerinde bildiği gibi Bursa deprem bölgesi ve adını saydığım semtlerde bulunan binaların en geç yaşı 60 veya 70.

Bu semtlerde çok sayıda okul ve cami de bulunmakta. Aynı zaman da kültürel mirasımıza bırakacağımız iki tane de kilise bulunmakta.

Ancak mahalle halkı evlerini yenilemek, tadilat yapmak istiyor; Bunun için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na başvuruyor ve bu imkandan yararlanmak istiyor. Ancak bakanlık vermiyor. Çünkü adını saydığım semtlerin hepsi ‘Hisseli Tapu’ ve semt sakinleri kapıdan dönüyorlar…

Sayın Bozbey ve Sayın Aydın, bu semt halkları “Bedava para istemiyor, gelin bizim evimizi yapın da demiyor. Biz evimizi yapacağız ama gücümüz bu kadar sadece ve sadece bize bir yol gösterin diyorlar” Siz halkçı belediye olarak umarım semt halkını rencide etmeden, yerlerinden etmeden güzel bir çözüm bulursunuz… (Ama Bursa Fomara’da ki, veya İstanbul daki Fikirtepe’ye benzemez umarım)

AK PARTİ’NİN KOMİK VEKİLİ EMRE ÇALIŞKAN

Olimpiyatlar; Bütün dünyanın spor üzerinden kardeşlik mesajlarının verildiği unutulmaz bir açılış töreni gerçekleşti Paris'te.

Gerçekten; Fransızlar bana göre 10 numara yaptılar açılışı. Sporun sadece spor olmadığını dostluğun, kardeşliğin, cinsiyet ayrımını gözetmeden tüm dünyaya gösterdiler.

Gel gelelim Türkiye’de bir tane vekilimiz bu duruma çok sıkılmış; Hemen ismini verelim AKP Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan.

                       FOTOĞRAF: GERÇEK GÜNDEM

Çalışkan'ın sözleri şöyle:

"Dün akşam Paris'te olimpiyatların açılışını bütün dünya izledi. Fakat bu olimpiyat açılışı mıydı yani spor müsabakası açılışı mıydı yoksa LGBTİ, pedofili ve satanizm gibi her türlü sapkın akımın propaganda töreni miydi belli değil. Toplumumuzun çok ciddi bölümü bu sapkınlığa tepki gösterirken bir de buna hayranlıkla bakıp övgüler dizenleri de gördük. Bir de bu sapkınlığı gözümüze sokanları değil; bu rezilliğe 'Sapkınlıktır' diyenlere tepki gösterenleri de gördük. Yıllarca olimpiyatlara hazırlanıp gecesini gündüzüne katıp müsabakalarda dereceler almak için çalışan sporcuların platformu olması gerekirken bu sapkınlıkların propaganda aracı haline gelmesini kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. Çocuklarımızı, neslimizi korumak için canla başla çalışacağız."

SAYIN VEKİL GÜLDÜRME BİZİ

Sosyal medyada paylaştığın ve Paris’i eleştirdiğin kent ile Nevşehir arasındaki farkı görmüyor musun?.

Sayın vekil sen sanatı neden cinsellik üzerine kuruyorsun.

Sayın vekil, istersen gel Bursa’ya ben gerçek satanistleri göstereceğim.

O satanatistler kentine ve ülkesine sahip çıkan insanlar. İnan senden yüz bin kat daha zenginler.

Yeterin artık Nevşehir’den tribünlere oynamayın…

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?