USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Balıkta Satürn Retrosu ve Sınav Devresi!

Balıkta Satürn Retrosu ve Sınav Devresi!
26-06-2024

 

( 29 Haziran – 14 Kasım 2024...)

 29 Haziran'da Balık burcunda Satürn retrosu başlıyor. Satürn 30 Haziran'a dek durağan iken, sonra ise, Kasım ayının 14'üne dek gerilemede kalacak. Zaten Satürn Balık burcunda tatlı sert etkiliyken bu gerilemede neyin nesi? Diyenleri duyuyor gibiyim! Öğretmen ve eğitmen Satürn burçlara göre nasıl sınavlara yol açabilir? Buyurun...

  Koç ve Yükselen Koç'larda Satürn Retrosu:

 Bu devrede beklentileriniz dışında olaylar ve değişik isteği gündeme girebilir. Arkadaşlarla ilişkilerde dayanışma ve dürüst yaklaşım beklentisi artabilir. Ani öfkeye kapılıp içsel dünyanıza çekilme isteği ise zaman zaman mümkün. Ancak durun bakalım, Koç'a köşesine çekilmek yakışmaz. Aksine daha yoğun ve kararlı sorunların çözümü için gayret sarf etmeniz fayda getirebilir. Burcunuz gereği müzik ve eğlenceyi seviyorsunuz. Dengeli molalarda müziğe kulak vererek sakinleşmeniz mümkün. 

  Boğa ve Yükselen Boğa'larda Satürn Retrosu:

 Sorumluluk artışı karşınızdakilerden de aynı bilinci retro boyunca bekleyebilirsiniz. Sorumluluklarından kaçanlara gelince, sert tepkinizle karşılaşabilirler. Bazı rakiplerinizi nihayet dikkate alabilir ve mücadeleyi hızlandırabilirsiniz. Satürn retro devresi sorumluluk artışıyla daha çok çalışmaya zorlayabilir. Kariyerim ve yaptıkların yeterlimi? Sorgusunu fazla kullanabilir ve resmen kendi özünüzde, kendinizi sınav yapabilirsiniz. Bu durum eksiklikler için araştırma ve hazırlığa yol açabilir. Duygusal sorgulama bazı yakınlara daha fazla vakit ayırmanıza yol açabilir. 

   İkizler ve Yükselen İkizler'de Satürn Retrosu:

 Satürn Retrosu boyunca sınav etkisini diğer burçlardan daha yoğun hissedebilirsiniz. Ani gerginlik ve geçici öfkelere kapılmanız mümkün. Mecbur kalmadıkça eleştiri ve sert uyarılardan uzak durup sakin ve anlayışlı davranmanız fayda getirebilir. Gerçi burcunuz kendini ne kadar tutabilir, tartışılır:) ille de dobra konuşup nedenleri araştırmalısınız. Zihninizi dağıtmaktan kaçınmanız ve aile büyüklerinin fikrini almanız faydaları artırabilir. Açılmasını istemediğiniz eski konular, yakın çevrenizin ısrarı sonucu retro boyunca meşgul edebilir. İşte ortakların fikir ayrılıkları mümkün.

 

 Yengeç ve Yükselen Yengeç'lerde Satürn Retrosu:

 Satürn'ün Balık'taki retrosu nedeniyle sürekli öğrenmeye meraklı yanınız ön plana çıkabilir. Denemediğiniz yöntemleri analiz edebilir ve sizce eksik mesleki eğitimleri alabilirsiniz.

 Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz duygusal gelgitler özeldeki iletişimde zaman zaman kopukluklara yol açabilir. Bazılarına ihmal ettikleri sorumluluklarını hatırlatmanın, artık mecburiyete dönüştüğüne karar verebilirsiniz. Aile içi ve akraba ilişkilerinde retroya rağmen daha hassas ve onarıcı davranmanız mümkün.  

 Aslan ve Yükselen Aslan'larda Satürn Retrosu:

 Satürn retrosu devresinde, bazı güvendiklerinizin farklı yüzle karşınıza çıkmaları mümkün. İşle ilgili beklediklerinizin dışında gelişmeler gerginleştirebilir. Çevrenizdeki baskıcı kişilere karşı siper alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Güven veren davranışlarınız arkadaşlarınızın aracılık görevini sizi vermesine yol açabilir. Otoriteler her zamankinden daha sert davranabilirler. Küçük sorunların aslında ne kadar önemli problemlere dönüşebileceği gizli gerçekleri ortaya dökebilir. İşte riskli planları şimdilik erteleyebilirsiniz. Uzaktaki yakınlarla sürpriz iletişim mümkün. 

 Başak ve Yükselen Başak'larda Satürn Retrosu:

 Satürn Retrosu boyunca sınav etkisini burcunuz Başak'ta daha yoğun hissedebilirsiniz. Zaten burcunuzun özelliği tedbir ve farkındalığınız daha yoğun artabilir. İnsanların yüzüne kusurlarını vurmak ağır gelse de dobra davranabilirsiniz. Zaman geçtikçe değeri artmış konuları gözlemleyebilirsiniz. Bazıları yaşlarından olgun davranmanın getirdiği zorlukları düşünebilirler. Parasal harcamaları gözden geçirip, tedbir almanız mümkün. Art niyetli kişilerin oyunları dikkati gerektirebilir ve iddialı iş arkadaşlarıyla sivri konularda tartışmalar doğabilir. 

 Terazi ve Yükselen Terazi'lerde Satürn Retrosu:

 Öğretmen ve Tatlı sert Satürrn'nün Balık'taki retrosu boyunca disiplinli davranmaya adeta zorlanabilirsiniz. Elde etmek istediğiniz şeye hala inanıp inanmadığınızı sorgulamanız mümkün. İşte yenilik isteği veya ek işlere yöneliş isteği aktivasyonu artırabilir. Bazı ailesel problemleri bu devrede yüz yüze görüşerek çözmeye çalışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir kenarda kalmış dost ziyaretleri önem taşıyabilir. Mistik ve psikolojik konulara merak artabilir ve buna bağlı araştırmalar mümkün.

 Akrep ve Yükselen Akrep'lerde Satürn Retrosu:

 Satürn retrosu boyunca alışıldık disiplinli çalışma gayretine rağmen, karşı tarftan kaynaklanan sorunlar çıkabilir. Farklı karakterlerle işte mecburi buluşmanız mümkün. Tahammül edip anlayışlı davranmanız gerginliği önleyebilir. İş arkadaşlarıyla devam eden problem, otoritelere yansıyabilir. Kendi kurallarınızı kendiniz koyma konusundaki ısrarınız bazılarına ters düşürebilir. Yeni adımlar atmadan önce durumları düşünerek hareket edebilir ve fazla harcamalarınızı kısabilirsiniz. 

 Yay ve Yükselen Yay'larda Satürn Retrosu:

 Balıkta'ki Satürn retrosunu bu devre daha yoğun hissedebilecek burçlardansınız. Buna rağmen üstünüze yük 

konuların artık çözümlenmesi için uğraşabilirsiniz. Bazı yenilikleri aşırı bularak, geriye dönüp her zaman alışkın olduğunuz yöntemi uygulamaya karar vermeniz de mümkün. Her şeyden önce, kendiniz gibi davranmak size her şeyden daha iyi gelebileceğinden kafanızdakini ısrarla uygulayabilirsiniz. Sevdiğiniz dostlarla akşam buluşmaları ve ziyaretler retro boyunca birikebilecek stresi atabilir.  

 Oğlak ve Yükselen Oğlak'larda Satürn Retrosu:

 İş ve iletişimde hesap dışı pürüz veya gerginlikler mümkün. Karşılıklı yanlış anlamalar keyfinizi kaçırabilir. Garantici yanınıza rağmen, maceracı ve yanılgıya açık yönünüz artabileceğinden, kesinleşmemiş konulardan uzak durmanız fayda getirebilir. Negatif bulduğunuz bazılarına rest kararını tavrınıza yansıtabilirsiniz. Şartları zorlamanız bazılarınca eleştiri alabilir. Zira sorunlar büyümeden müdahale isteği burcunuzdan kaynaklanıyor. Aile içi maddi masrafların artışı mümkün. Mekan içi değişiklik isteği mümkün. Olgunlaşmasını beklediğiniz yakınlara retroya reğmen hassas ve öğüt verici yaklaşabilirsiniz. 

 Kova ve Yükselen Kova'larda Satürn Retrosu:

  Özelikle Retronun ilk ayı Temmuz'da, girişmelerde tahmin dışı terslikler çıkabilir ve beklemeyi seçebilirsiniz. Arkadaşlarınızın davranışlarını fazla gergin ve tedirgin bulabilirsiniz. Yakınların maddi sorunları Satürn retrosu boyunca uğraştırabilir. Kendinize küçük armağanlar sunarak moralinizi yüksek tutmaya çalışabilirsiniz. Enerjik halinize alışkın çevreniz zaten sizden bunu bekleyebilirler. Ayrıca istediğiniz yönde ilerlemeyen konuları bitirme kararı alabilirsiniz. Aile bireylerine daha fazla özgür ve cesur davranmaları için öğüt verebilirsiniz. 

 Balık ve Yükselen Balık'larda Satürn Retrosu:

 Zaten burcunuza geçiş yapan Satürn bu kezde 14 Kasım'a dek devam edecek retrosuyla burcunuza eşlik ediyor! Böylece diğer burçlardan daha yoğun etkilenebilir. Çevrenizin bir çok sorunu sizi de ilgilendiriyordu. Bu devrede kendinizi daha fazla düşünmeye başlayıp, daha net ve kararlı davranabilirsiniz. Hak ettiğinizi alıp artık bende varım sadece sözde değil ispatla sergilemeniz mümkün. Hukuki konularda pozitif sonuçlar gelebilir. Dinginlik ve sağlık artabileceğinden tam spor yapmanın devresi denebilir. Süregelen aşkta ise, ciddiyet ve evliliğin yolu açılabilir. 

Araştırmacı Astrolog ve Danışman: Evrim Turgut

[email protected]

Instagram: @evo_astro @evo_astro16

YouTube: @evo_astrotv

EVRİM TURGUT KİMDİR:

Bursa Gemlik doğumlu Evrim Turgut, astroloji dünyasında kendine has bir yer edinmiştir. İstanbul Üniversitesi Konservatuarı Opera Şan bölümündeki yüksek öğrenim görmüştür. Batı ve Osmanlı astrolojisini sentezleyen bir astrolog olarak tanınmaktadır. Turgut’un astrolojiye olan ilgisi, köşe yazarlığı kariyeriyle birleşerek geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmıştır. Yerel, ulusal ve uluslararası birçok dergide yayınlanan köşe yazıları, astroloji meraklılarının beğenisini kazanmıştır. Ayrıca, radyo ve TV programlarına hem katılmış hem de bu programların yapımcılığını üstlenmiştir.

Evrim Turgut’un çalışmaları sadece astrolojiyle sınırlı kalmamış, kişisel gelişim ve spiritüel araştırmalar alanında da önemli adımlar atmıştır. Özel olarak yazdığı bazı kitaplar, Elele dergisi tarafından ek olarak yayınlanmış ve geniş kitlelere ulaşmıştır. Seminer, eğitim, konferans, etkinlik ve medya çalışmalarıyla aktif olarak ilgilenen Turgut, astroloji ve kişisel gelişim konularında ilham verici bir yol gösterici olmaya devam etmektedir. Onun bilgi birikimi ve deneyimleri, pek çok kişi için rehber niteliğindedir. Çalışma, köşe yazarlığı ve eğitimlerini hâlen sürdürmektedir...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Murat Tirilyeli
Murat Tirilyeli 2 gün önce
Üstad Atina'dan yeni döndüm ve yeni makaleyi yeni bu saatte okuyabildim. Yine muhteşem moral desteği güzel insana kiymetli hemşehrimize çok selâm ve hürmetler. Üstad lütfen devam yazılara.....
Nilsu
Nilsu 2 gün önce
Balık burcuyum ve hocam bende sizin gibi bu retronun bize çok yarayacağını düşünüyorum.
Banu
Banu 2 gün önce
Aman yine sorunlu devremi? Neyse ki pozitif yönleri de var. Dediğiniz gibi Üstad fırsat devri aslında!