USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

AK Parti Bursa Milletvekillerine açık çağrım… Bursa’da yeni trend misafirsiz düğün! 

AK Parti Bursa Milletvekillerine açık çağrım… Bursa’da yeni trend misafirsiz düğün! 
14-07-2024
Bursa yaklaşık 4 milyon nüfusu ve ekonomisiyle kocaman bir kent. Hem tarım hem de sanayi olarak Avrupa’nın birçok ülkesinden büyük.
Şimdi soruyorum ? Bu kentin vekillerine…
Bizim tarihi pazarımız var; Adı Muradiye;  Her Salı günü tezgahlar kurulur. En taze, meyve ve sebzeler gelir.  Ama bu Pazar artık bitti. Çünkü mahalle halkı artık pazara çıkamıyor.
Muradiye pazarı iki kilo domates, bir kilo taze fasulye alamayan insanlarla dolu. Sizden rica ediyorum, Bursa’nın AK Partili milletvekilleri. Gelin bu pazarı beraber gezelim, size oy veren insanları dinleyelim, nasıl bir tepki alacaksınız, iyi mi? Kötü mü? Ben de bunu haber yapayım bir gazeteci olarak. 
BİTMEDİ KADIN VE HAYVAN TAKINTILARI
Güzelim ülkemde bir türlü kadınların veya can dostlarımızla uğraşmadığınız gün yok. Emekli, işçi, esnaf, çiftçi, ölüyor…  Şimdi de soyadına  kafayı taktınız. Resmi olarak evli değilim ama evlendiğim zaman sevdiğim kadının soyadını alacağım… Açıkçası ne zaman ekonomik sorunlar yaşanıyor ve halk tarafından konuşulduğu zaman ortaya ya kadınları atıyorlar veya can dostlarımızı. Halk da inandı…
GENÇLERDEKİ YENİ TREND MİSAFİRSİZ DÜĞÜN
Geçtiğimiz günlerde TÜİK tarafından açıklandı. Türkiye artık yaşlı bir ülke. Bırakın artık üç çocuk yapmayı birbirini seven insanlar ekonomik koşullardan dolayı evlenemiyor.  Doğum yok. Zaten para yok! Kim evlenecek ve çocuk yapacak. İnanın gençlerimizde çocuk yapacak alt yapı mevcut…
Şimdi yeni bir akım başladı. Gençler artık resmi evliliği yaptıktan sonra sosyal medya üzerinden düğün yapıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?