USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TABİAT VE BURÇLARDA ARINMA

03-10-2024
  Toprak, tabiatın verimli ve bereketli örtüsü. Ve balçığa dönüşmüş çamur topraktan yaratılmış insanoğlu için toprak ve tabiat ne kadar gerekli hazinelere sahip, hiç şüphesiz! Bu nedenle verdiği bir çok kıymetli tarım zenginliğinin yanında taşıdığı bir çok sırda var elbette! Bu yazımda tabiattaki arınma konusuna giriş yapıyorum. Ve uzmanlık alanım gereği burçlara göre arınma tavsiyelerine başlıyorum. Buyurun değerli okuyucular:
  Özellikle Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak başta yer almak üzere, tüm burçlarda negatif enerjiyi vücuttan atmak için çıplak ayakla toprağa basmak çok faydalı ve rahatlatıcıdır. Zira Boğa başta yer almak üzere ani öfke ve kızdığında yatışmakta zorlanmak özelliği mevcuttur. Toprağa basmak negatifi atacaktır.
  Su burçları Yengeç, Akrep ve Balık’ın duygusal dünyası derindir. Bu yüzden depresyona yakın burçlardır. Su burçlarının bastığı toprak veya yeşillik, suya yakın ise daha derin arınmaya katkıda bulunur.
 Hava burçları, İkizler, Terazi ve Kova ise, genellikle kimsenin işine karışmak istemezler. Ancak müdahale eden ve negatifte ısrarcı karakterler onları yoracaktır. Hava burçları, ağaçlardan en azından iki veya üç metre uzakta direk yeşillik veya toprağa basmayı tercih etmelidir. 
  Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay’a gelince, onlarda da dobralık özelliği yine ani öfkeli çıkışlara yol açabiliyor. Öfkeleri geçici olsa bile, gerginlikle yakalanırlar. Ateş burçları, yeşilliğin dışında kalan direk toprak bölgelerde yere çıplak ayakla basarak daha etkili arınma etkisini hissedebilirler.
 Tüm burçlara tabiattan uzak kalmamaları temennisiyle. Yeniden Görüşmek Üzere… 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?