USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Terazi'de Halkalı Güneş Tutulması!

Terazi'de Halkalı Güneş Tutulması!
01-10-2024
2 Ekim’de 20.49’da 2024’ün son ve halkalı Güneş tutulması Terazi’de gerçekleşecek.
Altı ay tüm burçlara etkisini yansıyabilecek! Eskiden tamamen sıyrılmak, yeniye ilerlemek ve yarım kalmış konuları tamamlamak! Bu etkiler tüm burçlara yansıyabilir.
Herkes ektiğini biçecek mi? Sorgulamalar, ya tamam, ya devam demeler mümkün! Bu Güneş tutulmasından sonra özellikle 6 ay içinde bir çok belirsiz konu netleşebilir. Hatta bazı burçlarda daha da erken mümkün. Aşkta ise, öyle bir devre ki, bazılarında ayrılıklar, belirsizliklerin netliğe kavuşması, yeni ilişkilerde mutluluğu yakalama fırsatları vb. Sıkıntıları bir yana bırakmamız gereken bu devrede, yorumları, elbette bardağın dolu tarafından yapıyorum. Buyurun:) 
KOÇ; Dürüstlükte ısrarcı davranmanın meyvelerini toplamaya başlayabilir. Terazi’de Güneş tutulması, Koç’a aşkta ya tamam, ya devam dedirtebilir. Yeni tanışmalar daha ciddiyetle başlayabilir. 
BOĞA; Ani öfkelere ve manipüle edilmemeye dikkat! Atama gelebilir. Güney Ay düğümü efekti, eski yarım kalmış veya belirsiz ilişkileri gündeme getirebilir. Bu defa kararlılık mümkün. 
İKİZLER; Eski unuttuğunuz karakteristik özelliklere dönüş, bu kez pozitif başlayabilir. Bu tutulma İkizler’e sevdiğim adil davranıyor mu ? Dedirtebilir. Netlik aşkta çok önemli! Açıkça sorgulama mümkün.
YENGEÇ; Değişimin gücünü fark edip daha kararlı ve emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Artık aşkta yük beraberliklere Hayır! Bu slogan bazı beraberlikleri bitirip, daha mutlu aşkları getirebilir. 
ASLAN;Resmî konularda hız ve aile içinde destek artışı mümkün. Merkür ve Satürn etkili tutulma, Aslan’lara daha kararlı aşık etkisiyle yansıyabilir. Sorunlu evlilerde, bu devre ayrılıklar mümkün! 
BAŞAK; Değişmeyenlere ve yük konulara veda etmeniz rahatlatabilir. Mükemmeliyetçi yapınız tutulma sonrası artabilir ve sevdiğinizi sivri eşleştirebilirsiniz. Aşkta kırıcı davranmamaya dikkat! 
TERAZİ; İnsanların ikinci yüzünü fark edip, kariyere yönelik hırs artışı mümkün. Burcunuzdaki Güneş Tutulması aşkta eskiden vazgeçiş ve belirsiz yenilerde netlik getirebilir. Aşkta, cesurca açılabilirsiniz. 
AKREP; İstemeden bile olsa, kimseyi kırmayın. Kararlılık bol para getirebilir. Doğru zamanda, doğru yerde adımınızı atmanız gerekebilir. Güney Ay düğümü etkili tutulma Akrep’leri üstlerine yük partnerlerden kurtarabilir. Aşkta cesaret artışı mümkün. 
YAY; Doğruculuk ve ben buyumda ısrar, bu devrede değişim ve fırsatları çekebilir. Aşkta bastırılmış duygular ortaya çıkabilir. Hayal kırıklıklarını dile getirebilirsiniz. Sizi seven yanınızda kalacaktır! 
OĞLAK; Adalet arayışı artabilir. Kin tutmadan ancak açıkça mücadele mümkün. Seni seviyorum demek bu kadar zor mu? Zorsunuz Oğlak ve tutulma sizi yenileyip, seviyorum dedirtebilir:) 
KOVA;Baskıda ısrar edenlere inat, pek çok konuda değişiklik yapabilirsiniz. Yeni aşklarda tahmin dışı etkilenme ve sonuna dek bağlılık çıkabilir. Kıskançlık artışı mümkün. 
BALIK; Mücadele ettiklerinizdeki ısrar, size pozitif zaferlerle dönebilir. Eskiden kurtuluş yeniye yer açtı zaten! Tutulma daha net ve açık konuşmaları aşka taşıyabilir. Mutluluk adeta koşarak gelebilir:) 
 Yeniden Görüşmek Üzere…
 Yeni Instagram profilim: @evo_astro.official
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?