USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YENİ REKOR GELİYOR !

YENİ REKOR GELİYOR !
22-09-2024

YENİ REKOR GELİYOR !

Bursaspor ve taraftarı Tekirdağ'ın şirin ilçesi Ergene'de Velimeşespor deplasmanındaydı.

İlk andan itibaren Bursaspor'a misafirperverce davranan ve bunu "Bursaspor'umuzu yeniden Süper Lig'de görmek istiyoruz" pankartıyla süsleyen Ergeneliler ve görevlerini gerektiği gibi yapan emniyet güçleri ve sadece takımını destekleyen Bursasporlular sayesinde herhangi bir tatsızlık yaşanmadı. 

Demek ki taraftara yaklaşım önemliymiş. Bunu bilmeyenlere ders olsun.

Sahaya baktığımızda ise pek de sahaya bakılacak gibi değildi ya !

Patates tarlasında hallice bir zeminde oynamak zorunda kaldı Bursaspor.

Ancak iyi açıdan bakalım. Bu ligde bu tip başka sahalarla da karşılaşılacağı için o bakımdan iyi bir antrenman oldu diyebiliriz.

Yeşil beyazlılar hakemin başlama düdüğü ile topu alıp rakip kaleye yüklenmeye başladı.

Ev sahibi ekip ise oyunu kendi alanında kabul edip fırsat buldukça gol arama çabasındaydı ancak Bursaspor'daki İlk resmi maçına çıkan Furkan Özyapı'nın klas dolu şık golü maçın sonucuna gidecek yolu açıyordu.

Golün ardından Bursaspor oyununun temposunu düşürdü.

Bir süre rölantide oynayan Bursaspor İlk yarıyı bu şekilde tamamlarken ikinci yarıda Timsahlar yine vites yükseltti. Teknik Direktör Pablo Batalla'nın gerek oyun içi müdahaleleri gerekse oyuncu değişiklikleri de oldu. Bu da oyuncu özelliklerini ve kadro zenginliğini gösteren detaylardı.

Maç içinde ara ara kalesinde pozisyon da veren Bursaspor Furkan Özyapı, Ahmet İlhan Özek'in penaltı ve İlhan Depe'nin golleri ile net bir skorla istediğini alarak yoluna devam etti. 

Bu şartlarda, böylesi sahalardan kayıpsız çıkmak önemli. 

Timsah hedefe yürüyüşüne devam ediyor.

Önümüzdeki pazar günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda yeni bir seyirci rekoru geliyor diyebiliriz. 

Bursaspor'un rekorlarını yine ancak Bursaspor kırabilir gerçeğinden hareketle Muşspor maçında daha da kalabalık ve daha da coşkulu bir şekilde görüşmek üzere...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?